Flickr Photogallery

Subscribe Newsletter

subscribe with FeedBurner

Coinbase granskar 19 kryptotillgångar för notering, inklusive inslagna Bitcoin och Paxos Gold

  • 1. August 2020 at 11:51

Crypto-utbytet Coinbase sade på fredag ​​att det granskar 19 cryptocurrencies för möjlig notering.

Dessa nya tillgångar är:

Ampleforth, Band Protocol, Balancer, Blockstack, Curve, Fetch.ai, Flexacoin, Helium, Hedera Hashgraph, Kava, Melon, Ocean Protocol, Paxos Gold, Reserve Rights, tBTC, The Graph, Theta, Uma och Wrapped Bitcoin Era.

Coinbase sa att granskningsprocessen inkluderar „betydande teknisk granskning och efterlevnad av överensstämmelse och kan vara föremål för godkännande av myndigheter i vissa jurisdiktioner.“ Det finns ingen garanti för att kryptotillgångar som granskas får automatisk notering.

„[Vårt] mål är att erbjuda support för alla tillgångar som uppfyller våra tekniska standarder och som uppfyller gällande lagar,“ sade den amerikanska börsen i ett blogginlägg .

„Enligt vår noteringsprocess kommer vi att lägga till nya tillgångar på jurisdiktion efter jurisdiktion, med förbehåll för tillämplig granskning och tillstånd. Utelämnandet av tillgångar från denna publikation diskvalificerar inte någon sådan tillgång från aktiv granskning och potentiell notering, ”tilllade den.

Coinbase, som kan skryta med över 35 miljoner användare över hela världen, indikerade att det skulle fortsätta att utvärdera fler digitala tillgångar och förväntar sig med tiden att stödja ”minst 90% av det totala marknadsstödet för alla digitala tillgångar i omlopp.”

I juni avslöjade utbytet att det undersökte tillägget av 18 kryptotillgångar, inklusive Comp, Aave, Aragon och Bancor

Tillgångar som så småningom noteras på Coinbase har tenderat att se kraftiga höjningar av sina priser – som hände med Makerdaos MKR i maj eller Compounds Comp i juni – men förhållandet, känt som „Coinbase Effect“, är inte alltid linjärt. Comp ökade med så mycket som 300% i anledningen till och efter Coinbase-noteringen.

I skrivande stund kommer de flesta tillgångar som Coinbase har meddelat för granskning att öka. Till exempel har Melon ökat med mer än 26%, Flexacoin 4,5% och reserverätt 2,4%, enligt uppgifter från market.Bitcoin.com .